Про сайт


01.02.2011

Якщо ви новачок або тільки плануєте зайнятися електронікою, Вам сюди. Матеріал, який тут публікується здобутий власним досвідом і/або базується на досвіді товаришів.

Якщо публікації Вам здалися не зовсім цікавими, прохання не витрачати час і утриматися від неконструктивних коментарів, інакше вони будуть нещадно видалятися.
Сайт виключно технічний. Будь які спроби завести бесіди на міфічні, фантастичні, квазінаукові, політичні та інші теми, не пов`язані з тематикою сайту, підтримуватися не будуть.

Сподіваюсь, мій невеличкий  досвід допоможе всім зацікавленим. Можете писати листи, я їх обов’язково усі прочитаю, але не обіцяю що відповім на усі. Частіше за все я не відповідаю через елементарну лінь, інколи через те що я дійсно не знаю відповіді. Ви мужня людина, якщо дочитали мою писанину до цього місця.

Конструктивна критика, зауваження стосовно помилок і таке інше приймаються. Коментарі з комерційними посиланнями нещадно видаляю.

Отже, як мене знайти?
Пишіть за адресою: [email protected] - прочитаю, можливо, відповім. Але це не точно.

Коментарі:
Владимир Ефремов говорить:
24.12.2020 12:46
Хороший сайт.

Dmytro говорить:
02.01.2021 19:53
Як я радий що тут можна писати українською.

AMRENDRA BAHADUR SINGH говорить:
19.09.2021 18:11
I want to develop a product using stm32f072C8t6. Please Let me know how i can got your help either in paid manner of in free manner.
waiting for your Reply Dear Enginner 

Додати коментар
Code
* - обов'язкові поля

Архіви